Office Joinery for LinkedIn, Sydney | Project | Prima Architectural
71
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-71,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

About This Project

LinkedIn’s new Australian headquarters at 1 Martin Place in Sydney provided Prima Architectural with the opportunity to provide one of the most unique furniture projects of 2015.

 

The task was to create one flowing ‘mega desk’ – a shared device that would connect LinkedIn’s people and symbolise the professional networking company’s open, collaborative working philosophy.

 

Prima Architectural was called upon to incorporate custom commercial joinery pieces, such as the contouring, solid timber reception units, upturned curved panels and planter boxes. Voids were also addressed through suspended fabricated canopies which acted as cocooned collaborative zones.

Category
Office